Σε μεταγραφή 14χρονου προχώρησε ο ΟΦΗ για την Κ15!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται ο 14χρονος ποδοσφαιριστής Μανώλης Βασιλάκης που μετακόμισε από το Αθλόπολις ενώ πριν από λίγες ημέρες χρίστηκε διεθνής με την εθνική παίδων!

Η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής έχει αποτελέσει έναν από τους μεγαλεπήβολους στόχους της ΠΑΕ που φέτος έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο παιδομάζωμα από το Ηράκλειο αλλά και από ομάδες εκτός Κρήτης. Στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να αναδείξει ταλέντα μέσα στα επόμενα χρόνια και να κάνει επαγγελματίες – παιδιά που έχουν προκύψει από την δουλειά των ακαδημιών.

Σε αυτά τα πλαίσια, αποκτήθηκε και ο 14χρονος μεσοεπιθετικός (3/3/1999) Μανώλης Βασιλάκης που αγωνιζόταν στο Αθλόπολις και ο οποίος θα στελεχώσει την ομάδα Κ15 του ΟΦΗ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κρητικού ποδοσφαίρου και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες χρίστηκε διεθνής καθώς κλήθηκε για προπονήσεις στην εθνική παίδων ενώ είχε μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη.

Ωστόσο, δική του επιθυμία, της οικογένειας του αλλά και του ιδιοκτήτη του Αθλόπολις Σταύρου Σκούφου ήταν να μετακομίσει το παιδί στον ΟΦΗ, όπως και έγινε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook