Κ20: Επιβλητική νίκη με 3-1 του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνδυάζοντας θέαμα και πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στο “Βαρδινογιάννειο”.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ που… έδειξε τον δρόμο στους “μεγάλους” εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του “Γεντί Κουλέ”.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο και το 3-1 θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το σκορ για τον ΟΦΗ άνοιξε ο Μαραθιανός που έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά τον συνδυασμό των Ροβύθη, Μανιδάκη και με πλασέ έκανε το 1-0. Ο Αστέρας ισοφάρισε σε 1-1 όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την πλήρη υπεροχή πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ που του έδωσαν τους τρεις βαθμούς.

Πρώτα ο Ροβύθης με άψογο πλασέ έκανε το 2-1 όταν βγήκε σε θέση τετ α τετ και στην συνέχεια ο Σαράντος Σακλαμάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

Η σύνθεση του ΟΦΗ

Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπαμπουλάκης, Χύσι (25’ λ.τρ. Χρηστάκης), Παπαδιός, Βλαχάκης (88’ Λογοθέτης), Μανιδάκης (80’ Σακλαμάκης), Μαραθιανός, Ροβύθης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook