Μεγάλο αφιέρωμα από τις ΗΠΑ στον Νίκολας Γκαϊτάν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 18χρονος Αμερικανός μέσος της Κ20 του ΟΦΗ στρέφει ξανά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας από την χώρα του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δείχνει ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Το εκτενέστατο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας americansoccernow.com φιλοξενεί και δηλώσεις του Νίκολας Γκαϊτάν που μιλάει για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Κρήτη και τον ΟΦΗ: “Όταν έμαθα για την Ελλάδα όπου ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε, ήθελα αμέσως να πάω. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και πραγματικά απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ. Για να είμαι ειλικρινής, όταν άκουσα για τον ΟΦΗ δεν γνώριζα και πολλά πράγματα για τον σύλλογο. Ήρθα και είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα όσα μου είπε ο μάνατζερ μου, είναι αλήθεια. Αγαπούν τους νέους παίκτες και θέλουν να τους βλέπουν να βελτιώνονται”.

Στο δημοσίευμα, γίνεται πολύ μεγάλη αναφορά για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ που δεν κρύβει την πίστη του για κλήση στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ: “Θέλω να παίξω με την Κ20 των ΗΠΑ και να μπω μέσα στην ομάδα. Είναι ο κυριότερος στόχος μου και θέλω να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Ζηλανδίας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook