Αναμονή για τις ομάδες Κ21 και Κ17

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν του σχεδιασμού που γίνεται στην μεγάλη ομάδα, στον ΟΦΗ τηρούν στάση αναμονής και στις ομάδες που θα εκπροσωπούν τον σύλλογο στα πρωταθλήματα υποδομών. Όλη αυτή η καθυστέρηση που έχει προκύψει με την οριστικοποίηση της ανόδου του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ έχει επηρεάσει και άλλους τομείς πέραν αυτών που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Και βέβαια αναφερόμαστε στα τμήματα υποδομής και τις ομάδες Κ21 και Κ17 που θα εκπροσωπήσουν τον ΟΦΗ στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ. Ήδη, έχει γίνει ένας προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο οποίος αφορά την στελέχωση των παραπάνω ομάδων.

Όσον αφορά τους προπονητές που θα καθοδηγήσουν αυτές τις ομάδες, καλώς εχόντων των πραγμάτων στην ομάδα Κ21 θα συνεχίσει να είναι προπονητής ο Γιώργος Καβουσανός ενώ καθήκοντα στην ομάδα Κ17 θα αναλάβει ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης που παράλληλα θα ασκεί και τις υπηρεσίες του ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου. Παρ’ όλα αυτά, όλη αυτή η καθυστέρηση που έχει προκύψει προβληματίζει τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής του συλλόγου που περιμένουν τα νεότερα ώστε να προχωρήσουν στην πλήρη στελέχωση των ομάδων εν όψει της νέας σαιζόν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook