Άξιζε τη νίκη ο ΟΦΗ που έμεινε στο 0-0 με τον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ. Οι “ασπρόμαυροι” απείλησαν για πρώτη φορά στο 5΄ όταν ο Χρηστάκης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Σακλαμάκη, ο Χανιωτάκης όμως σωστά τοποθετημένος απέκρουσε. Έξι λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ απείλησε ξανά όταν ο Χρηστάκης έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε όμως λίγο άουτ. Οι “ασπρόμαυροι” δημιούργησαν νέα φάση στο 21΄ όταν το σουτ Γκαϊταν μπλόκαρε ο Χανιωτάκης.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα του ΟΦΗ ο Εργοτέλης ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να φανεί απειλητικός. Αντίθετα ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απείλησε 2 φορές μεσα σε ένα δίλεπτο όταν στο 36΄ ο Σακλαμάκης συνεργάστηκε ωραία με τον Ροβίθη, ο οποίος όμως δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει αρκετά μέτρα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Χρηστάκη, ο Σακλαμάκης έκανε το πλασέ και ο Χανιωτάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε από τον Εργοτέλη, όταν μετά το σουτ του Κούτρη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Το πρώτο ημίωρο της επανάληψης κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες, στο τελευταίο τέταρτο όμως του αγώνα ΟΦΗ και Εργοτέλης θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ και να πάρουν τη νίκη με τους γηπεδούχους να την δικαιούνται περισσότερο βάση ευκαιριών.

Στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή οταν το σουτ του Κούτρη πέρασε λίγο άουτ ενώ 4 λεπτά αργότερα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γενιτσαρίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαγκιόζης. Στο 81΄ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μανιδακης έκανε το σουτ και έδιωξε  σε κόρνερ ο  Χανιωτάκης. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη  απείλησε ξανά όταν ο Παπαδιός από μεγάλη απόσταση επιχείρησε το σουτ και είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήρθε στο 90΄ όταν η κεφαλιά του Δαμιανάκη πέρασε σύριζα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χανιωτάκη. 

Το live της αναμέτρησης

12:03 Σέντρα στο παιχνίδι

5΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Χρηστάκης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Σακλαμάκη, ο Χανιωτάκης όμως σωστά τοποθετημένος απέκρουσε.

11΄Σουτ του Χρηστάκη η μπάλα λίγο άουτ

Καλύτερα έχει μπει ο ΟΦΗ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης

21΄Σουτ Γκαϊταν μπλόκαρε ο Χανιωτάκης

35΄ Μετά το καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ, ο Εργοτέλης έχει ισορροπήσει το παιχνίδι

36΄ Ο Σακλαμάκης συνεργάστηκε ωραία με τον Ροβίθη, ο οποίος όμως δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει αρκετά μέτρα άουτ

37΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Χρηστάκη, ο Σακλαμάκης έκανε το πλασέ, ο Χανιωτάκης έδιωξε σε κόρνερ

44΄ Σουτ του Κούτρη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ

Λήξη ημιχρόνου

13:04 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

50΄ Σουτ του Ροβίθη, μπλόκαρε ο Χανιωτάκης

60΄ Aλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μανιδάκης στην θέση του Σακλαμάκη

75΄ Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με το σουτ του Κούτρη να φευγει λίγο άουτ

79΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γενιτσαρίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαγκιόζης

81΄ Πολύ καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Μανιδακηςέκανε το σουτ, έδιωξε  σε κόρνερ ο  Χανιωτάκης

84΄ Μακρινό σουτ του Παπαδιού, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ

90΄Κεφαλιά του Δαμιανάκη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα ‘αουτ

91΄ Ο Μπάμπης στην θέση του Ροβίθη

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μπαμπουλάκης, Λογοθέτης, Δαμιανάκης, Παπαδιός. Ροβίθης, Γκαϊτάν, Μαραθιανός, Χρηστάκης, Σακλαμάκης

Εργοτέλης: Χανιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Παρθενιάδης, Τουρνάκης, Παντελάκης, Ξημεράκης, Κούτρης, Κασαπάκης, Κουιρουχίδης, Kριτσοτάκης, Χρυσοφάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook