K17: Έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κρουσώνα, η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, πλήρωσε για άλλη μια φορά, την δυστοκία της στην τελική προσπάθεια και ισοφαρίστηκε στο 87′ από μια στημένη φάση που κέρδισε η Καλλονή και αδράνησε η άμυνα του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη προηγήθηκε στο 22′ με τον Κριτσωτάκη, ενώ σε διάστημα 13 λεπτών  έχασε διαδοχικές ευκαιρίες με τους Κασαπακη, μεταξάκη και Βατσινά να διευρύνει το σκορ και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλευράκης απείλησε και πάλι με απευθείας φάουλ το οποίο πέρασε άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και τα σουτ του Βατσινά στο 75΄ και του  Βαρδάκη 5 λεπτά αργότερα. Στο 83′ ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, με το Λεμπιδάκη να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι αλλά να μην καταφέρνει να “νικήσει” τον τερματοφύλακα της Καλλονής.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί και σε μία αντεπίθεση στο 87΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον βαθμό.

ΟΦΗ: Οικονομάκης, Βιτσαράς, Χατζάκης, Κριτσωτάκης, Πηρουνάκης, Κοντογιάννης, Κασαπακης, Μεταξάκης, Βατσινάς, Πλευράκης, Παπαδάκης.

Έπαιξαν και Λεμπιδάκης Αν, Τσατσάκης, Παπουτσάκης, Βαρδάκης, Μανιαδής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook