Βολονάκης στο Gentikoule: “Δείξαμε το πνεύμα του μαχητή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ μίλησε στο Gentikoule για την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στο πνεύμα του μαχητή που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Δημήτρης Βολονάκης στάθηκε στις δηλώσεις του περισσότερο στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα κάνοντας λόγο για “πνεύμα του νικητή” που αρμόζει στον ΟΦΗ.

“Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για το πρεστίζ του συλλόγου και κυρίως για τους παίκτες μου, η βελτίωση των οποίων είναι ανοδική. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Περισσότερη αξία σήμερα έχει η ανατροπή του αποτελέσματος, σημάδι το οποίο δείχνει πως έχει καλλιεργηθεί το πνεύμα του μαχητή και το οποίο αρμόζει στο πνεύμα της ομάδας. Που δεν τα παρατάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην ζωή τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά για άλλη μια φορά, πανηγυρίζουμε μέχρι απόψε και από αύριο συγκεντρωνόμαστε στο πολύ δύσκολο ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό” ήταν τα λόγια του Δημήτρη Βολονάκη στο Gentikoule.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook