Οι Ασίτες κοντά στον ΟΦΗ – ξεκινάει συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την ομάδα των Ασιτών ξεκινάει συνεργασία ο ΟΦΗ ώστε ο σύλλογος θα έχει τον πρώτο λόγο για κάθε ποδοσφαιριστή που θα βγαίνει από τα φυτώρια της ομάδας ενώ παραχωρήθηκε δανεικός ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων “σφραγίστηκε” το βράδυ της Τετάρτης μετά από συνάντηση που είχαν οι Νίκος Μαχλάς, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης με τον πρόεδρο των Ασιτών Μανώλη Ζαχαριουδάκη. Ο τελευταίος εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξει μια συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων αλλά και την δεδομένη βούληση ώστε οι Ασίτες να βρεθούν κοντά στον ΟΦΗ με οποιονδήποτε τρόπο.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΗ ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης προκειμένου ο 17χρονος αμυντικός να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ενώ στο “τραπέζι” έπεσαν τα ονόματα των Κώστα και Γιώργου Ρουμπάκη που αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Ασιτών. Έπειτα από συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να μείνουν οι δύο ποδοσφαιριστές στις Ασίτες και εφόσον το επόμενο καλοκαίρι θέλουν στον ΟΦΗ να τους πάρουν στα τμήματα υποδομής τότε θα δοθούν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Με αυτήν την κίνηση, οι Ασίτες δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου εκφράζοντας την επιθυμία για περαιτέρω συνεργασία και σε άλλους τομείς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook