Προτίμησαν ΟΦΗ από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασιθίου και του Ρεθύμνου εντάχθηκαν στην ομάδα Κ17 του ΟΦΗ που προτίμησαν να έρθουν στο Ηράκλειο παρά το ενδιαφέρον Ατρομήτου και Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Γρίβα και Δημήτρη Μανωλακάκη που ντύθηκαν στα “ασπρόμαυρα” έπειτα από μεθοδευμένες ενέργειες των ανθρώπων της ακαδημίας του ΟΦΗ. Και αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην Κρήτη έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού. Ωστόσο εκείνοι προτίμησαν να αγωνιστούν στην μεγαλύτερη ομάδα του νησιού ελπίζοντας ότι με σκληρή δουλειά θα φτάσουν στην ανδρική ομάδα.

Ο Βαγγέλης Γρίβας (φώτο – πηγή topikokritis) έχει γεννηθεί το 1995 και αγωνιζόταν στη Νίκη Σητείας – ομάδα με την οποία συνεργάζεται ο ΟΦΗ εδώ και δύο χρόνια σε επίπεδο ακαδημιών. Ο 16χρονος επιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασηθιώτικου ποδοσφαίρου και ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα Κ17 του ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μανωλακάκη, έχει γεννηθεί έναν χρόνο αργότερα (1996) και αγωνιζόταν στην Πράσινη Ακαδημία του Κώστα Ανυφαντάκη που έχει έδρα το Ρέθυμνο. Ο Μανωλακάκης αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και ήδη είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ωστόσο μετά το ενδιαφέρον του ΟΦΗ ο νεαρός Ρεθυμνιώτης δεν σκέφτηκε πολύ προτιμώντας την ομάδα του Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook