Mεταγραφή για την Κ15 του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχει δείξει πως πλέον δίνει βάση στις ακαδημίες του, κάτι που δείχνει και η μεταγραφή του Τίτου Κουτεντάκη που αποκτήθηκε από το Τυμπάκι. 

Στην ομάδα έχουν δείξει από πέρσι πως γίνεται σημαντική προσπάθεια ώστε η ΠΑΕ να στελεχωθεί τα επόμενα χρόνια με δικά της παιδιά. Η απόκτηση του Γκοϊάν, ο ερχομός παιδιών από άλλες πόλεις τα οποία μένουν στο Ηράκλειο με έξοδα της ΠΑΕ δείχνουν πως ο ΟΦΗ “ποντάρει” πολλά σε αυτό το κομμάτι.

Έτσι στον ΟΦΗ συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση νέων ταλέντων και προς αυτή την κατεύθυνση κοιτάνε όλα τα τμήματα ακαδημιών της ΠΑΕ. Για του λόγου το αληθές ο ΟΦΗ απέκτησε τον 14χρονο (γεν. το 2000) Τίτο Κουτεντάκη από το Τυμπάκι.

Ο Τίτος Κουτεντάκης είναι βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης ενώ έχει περάσει και απο δοκιμαστικό στου Ρέντη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ωστόσο προτίμησε να ενταχθεί στην «οικογένεια» του ΟΦΗ και να αγωνιστεί την νέα χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ. Το ταλέντο από το Τυμπάκι αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και είναι γεννηθείς το 2000.

Με πληροφορίες από το Grandsport

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook