Κ20: Τον ήθελαν Ατρόμητος, ΑΕΚ – ήρθε στον ΟΦΗ 16χρονος διεθνής φορ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει ρότα στον τρόπο ενίσχυσης των υποδομών του και βάζει στο ρόστερ του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Τον 16χρονο φορ από την Λέρο Πέτρο Καμπόσο.

Τα τελευταία χρόνια επιχειρείται μια ενίσχυση των τμημάτων υποδομής με την διοίκηση της ΠΑΕ να έχει ζητήσει ένα ανάλογο “παιδομάζωμα” με αυτό που γινόταν την προηγούμενη δεκαετία. Με τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει, ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και ήρθαν στην Κρήτη, ποδοσφαιριστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Χύζι, Μανιδάκης, Γκαϊτάν) ενώ ανάλογες προσθήκες έχουν γίνει και στις ομάδες Κ17, Κ15.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την περίπτωση του 16χρονου (γεν. 1998) επιθετικού της ΑΕ Λέρου Πέτρου Καμπόσου που πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του.  Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν βασικό στέλεχος στην Εθνική ομάδα των παίδων, ταξιδεύοντας μάλιστα στη Μολδαβία και το όνομα του σημειώθηκε σε αρκετά μπλοκάκια σκάουτερ μεγάλων συλλόγων.

Ο ΟΦΗ με προσεκτικές κινήσεις κατάφερε να τον κάνει δικό του παρά το γεγονός ότι για την απόκτηση του είχαν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες όπως ο Ατρόμητος και η ΑΕΚ. Ωστόσο, ο τρόπος προσέγγισης του νεαρού ήταν και το “κλειδί” της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Κ20 Δημήτρης Βολονάκης πήγε στην Λέρο όπου συναντήθηκε με την οικογένεια του 16χρονου και τους έδωσε να καταλάβουν ότι ο ΟΦΗ θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον πιτσιρικά, όπως και έγινε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook