Ο Δημήτρης Βολονάκης στην ομάδα Κ21 του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Δημήτρης Βολονάκης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Κ21 του ΟΦΗ μετά από συμφωνία με το Νίκο Μαχλά. Ο ικανός τεχνικός συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ και συμφώνησαν να αναλάβει τις τύχες της ομάδας που ουσιαστικά αποτελεί τον προθάλαμο της μεγάλης ομάδας. Mε την πρόσληψη του, ο Δημήτρης Βολονάκης αποχωρεί από τον πάγκο του Αλμυρού όπου ήταν προπονητής τους τελευταίους μήνες.

Ο Δημήτρης Βολονάκης πιάνει αμέσως δουλειά καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η προετοιμασία για τη νέα χρονιά και ενώ το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Με την πρόσληψη ενός από τους καλύτερους τεχνικούς των τελευταίων χρόνων στην Κρήτη, ο ΟΦΗ βάζει στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς μην ξεχνάμε ότι αποτέλεσε και προπονητή του ΕΤΑΔ που κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του Gentikoule, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ που παράλληλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καβουσανό.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το Γ. Καβουσανό
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ20 κ. Καβουσανό Γιώργο. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καβουσανό για την πολυετή συνεισφορά του στο σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μετέπειτα προπονητική του καριέρα.

Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Το Σάββατο 6-8-2001, και ώρα 18.00, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ξεκινά την προετοιμασία της, η ομάδα των Κ20, του συλλόγου μας. Νέος προπονητής της ομάδας διορίζεται ο κ. Βολoνάκης Δημήτρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook