Στο Καρπενήσι ο 16χρονος Γιαγκιόζης και ο 18χρονος Κολιακουδάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 16χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Γιαγκιόζης και ο 18χρονος αμυντικός μέσος Παύλος Κολιακουδάκης θα ακολουθήσουν την αποστολή του ΟΦΗ στο Καρπενήσι και θα προπονούνται με την μεγάλη ομάδα. Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε συνάντηση με υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής και επέλεξε, μέσα από συνεργασία, τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν εμπειρίες και εφόσον αρπάξουν την ευκαιρία να παραμείνουν στο ρόστερ.

Άλλωστε, το ίδιο είχε συμβεί πέρυσι όταν ο Γιάννης Χατζηνικολάου, τόλμησε και επιβεβαιώθηκε, πήρε στην αποστολή τον Μανώλη Ζαχαράκη με τον Χανιώτη αμυντικό να παίρνει τις ευκαιρίες από το Νίκο Αναστόπουλο και τελικά να δείχνει στα ματς με τον Λεβαδειακό ότι έχει μπροστά του όλο το μέλλον. Οι Γιαγκιόζης και Κολιακουδάκης βρίσκονται στον ΟΦΗ από την παιδική ηλικία και στην Κρητική ομάδα τονίζουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και για αυτόν τον λόγο θα πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν. Και αν για τον Κολιακουδάκη, δεν είναι έκπληξη λόγω της ηλικίας του (γεν. το 1993), έκπληξη ίσως αποτελεί η επιλογή του Γιαγκιόζη που σε ηλικία μόλις 16 χρονών θα ακολουθήσει την αποστολή του ΟΦΗ έχοντας την ευκαιρία να δουλέψει με τον Κώστα Χανιωτάκη αλλά και τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Αντιθέτως, την αποστολή στο Καρπενήσι δεν θα ακολουθήσουν οι Περογαμβράκης, Κοκκινάκης που ειδοποιήθηκαν από το Νίκο Αναστόπουλο ότι πρέπει να παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μείνουν ελεύθεροι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook