Μαρινάκης στο Gentikoule: “Μας περιμένει σκληρή δουλειά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πέτρος Μαρινάκης μιλώντας στο Gentikoule τόνισε ότι τον περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να δικαιώσει όλους εκείνους που τον έφεραν στην ομάδα.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από μια 10ετια, από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του σκάουτερ, και ασφαλώς τον περιμένει αρκετή δουλειά αφού τα καθήκοντα του θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, αναλαμβάνοντας να βρει παίκτες τόσο για την ΠΑΕ ΟΦΗ όσο και για τα τμήματα υποδομής.

Μιλώντας στο Gentikoule τόνισε ότι “με περιμένει σκληρή δουλειά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον ΟΦΗ. Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και πιστεύω ότι θα δικαιώσω όλους εκείνους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αποτελέσω ξανά μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ”.

Όσον αφορά το πως προέκυψε η επιστροφή του στον ΟΦΗ πρόσθεσε “μετά από συζήτηση με τον κύριο Σερπετσιδάκη και τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής, μου προτάθηκε να αναλάβω την θέση του σκάουτερ αλλά και τις αναλύσεις των αγώνων των ομάδων Κ20 και Κ17. Στην συνέχεια ενημερώθηκα για το πόστο αυτό, από τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και σε συνεργασία με τον κύριο Βολονάκη, έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά”.

Σχετικά με τα καθήκοντα του στην ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Πέτρος Μαρινάκης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες λέγοντας μόνο ότι “μετά από συζήτηση που είχα με τον κύριο Μαχλά, θα αναλάβω ανάλογα καθήκοντα και στην ΠΑΕ ΟΦΗ“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook