Tαλέντο από τον Ηρόδοτο στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο λόγος για τον Ιπποκράτη Κομνηνό, ο οποίος εντάσσεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ για να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στην Κ15 του συλλόγου.

O 14χρονος επιθετικός, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Ηροδότου, αποτελεί άλλο ένα μέλος της ποδοσφαιρομάνας Νέας Αλικαρνασσού που ανοίγει τα φτερά του για… υψηλότερες πτήσεις. Ο «Ίππο», όπως τον φωνάζουν όλοι, εδώ και χρόνια ξεχώριζε με την παρουσία του στην ακαδημία του Ηροδότου ενώ πέρυσι η παρουσία του στην Μικτή ομάδα αλλά και στη Μικτή Περιφέρειας Κρήτης ανάγκασε πολλούς προπονητές και σκάουτερ να βάλουν το όνομά του στη λίστα τους.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που δοκιμάστηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ενώ αυτό το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον πέρα από την Κρήτη και από ομάδες Σούπερ Λίγκας από Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα. Τελικά η οικογένειά του αποφάσισε να μην φύγει ακόμα εκτός Κρήτης και μετά από την πρόταση που υπήρχε από τον ΟΦΗ και αφού έγινε συζήτηση με τη διοίκηση του συλλόγου της Ν.Αλικαρνασσού, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί στην κρητική ΠΑΕ για να παίξει στο πρωτάθλημα των ομάδων Κ15 της Super League…

πηγή: grandsport.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook