Κ20: Bαριά ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρει τη νίκη με το ευρύ 5-1 επί του ΟΦΗ, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Κ20 της Super League.

Δύο γκολ από τον Βέργο και ένα από τους Σάλιακα, Ιγνατίδη και Γαρεφαλάκη έδωσαν στους ”ερυθρόλευκους” το πολύτιμο εντός έδρας “τρίποντο” και με αυτό να φτάσουν στους 6 βαθμούς (2χ2) στον φετινό μαραθώνιο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά σαρωτικός.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 16′ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ο Σάλιακας. Στο 26′ οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με την όμορφη συνεργασία των Τσιμίκα και Βέργου.

Ο πρώτος ”σέρβιρε” απο τα αριστερά και ο επερχόμενος Βέργος με ιδανικό πλασέ απο το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2-0.

Στο 28′ ο Ολυμπιακός σημείωσε το 3-0 με σουτ του Ιγνατίδη έπειτα από νέα σέντρα του Τσιμίκα και στο 36′ ο Γαρεφαλάκης με όμορφο πλασέ απο το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 4-0.

Ο ΟΦΗ μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εκπληκτικό σουτ του Χρηστάκη έξω από την περιοχή για το 4-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπορεί να κατέβασαν ταχύτητα, όμως κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα.

Συγκεκριμένα, ο Βέργος εκτέλεσε στο 59′ πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος από τον Λογοθέτη) ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος (46′ Ηλιάδης), Σάλιακας, Τσιμίκας (45+1′ Μακροστέργιος), Βατουσιάδης, Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Λάτσι, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης (62′ Τόλι).

ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Κοντογιάννης, Τούγλης, Χίζι, Ρουσσάκης (23′ λ.τρ. Πιπινίκας), Λογοθέτης, Μανιδάκης (79′ Πρίκας), Μπάμπης, Σακλαμάκης, Χρηστάκης, Χατζάκης (65′ Μεταξάκης).
πηγή: sportsacademies.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook