Κ17: Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες, ο ΠΑΟ τα γκολ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ αν και προσπάθησε δε κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 12′ με μια στημένη φάση, ενώ στο 18′ σε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Ντελλή άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ πίεσε και στο 52′ μείωσε το σκορ με το Πλευράκη, ενώ στο 70′ ο Θαρρένος έπιασε καταπληκτική κεφαλιά που έδιωξαν οι αμυντικοί στη γραμμή. Στο 78′ ο Φανιουδάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αστοχώντας σε μοναδικό τετ-α- τετ μπροστά στον τερματοφύλακα του Παναθηναικού. Σε μια αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο 80′ να διπλασιάσει το σκορ σε μια αντεπίθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ μόλις στο 30′, πραγματοποίησε αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα λόγω του τραυματισμού του Σλίνιεπατς ενώ στα τελευταία λεπτά και ενώ είχαν πραγματοποιηθεί οι αλλαγές έπαιξε με 10 παίκτες λόγο τραυματισμού του Πρίκα.

ΟΦΗ: Σλίνιεπατς (30′ λ.τ. Οικονομάκης), Κοντογιάννης, Χαλκιαδάκης, Ντελής, Νηστικάκης, Μανιαδής, Σταυριανός (67′ Θαρρένος), Καλαιτζάκης (46′ Κουρίνος), Βαρδάκης (80′ Αμανάκης), Πλευράκης (70′ φανιουδάκης) Πρίκας.

Παναθηναϊκός: Σαμπατάκος, Βαλμάς, Ντόκο, Θεοχάρης, Ζήκος, Ξεπάπαδάκης, Δημητρούλας, Μίγκος, Πίσπας, Μπουζούκης, Λώλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook