Κ20: “Αφεντικό” με τον Εργοτέλη, 1-0 στο “Βαρδινογιάννειο”!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, ο ΟΦΗ κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία από αυτές που βρήκε και με σκόρερ τον Μανιδάκη στο 78΄ επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε ένα παιχνίδι κέντρο με ελάχιστες φάσεις. Ο ΟΦΗ έκλεισε καλά τα καρέ του γύρω από την εστία του Γιαγκιόζη, με τον νεαρό τερματοφύλακα να περνάει ένα εύκολο απόγευμα. Χαρακτηριστικό της εικόνας του παιχνιδιού είναι πως στο πρώτο ημίχρονο έγινε μόλις μία τελική προσπάθεια με τον ΟΦΗ να απειλεί στο πρώτο λεπτό της συνάντησης με το σουτ του Σακλαμάκη, να διώχνει σε κόρνερ ο Δασκαλάκης.

Ο ΟΦΗ στην επανάληψη πίεσε περισσότερο για ένα γκολ και σε μια από τις ευκαιρίες που πραγματοποίησε κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Μαραθιανός στο 47 απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη την εστία του Δασκαλάκη, με το σουτ του να περνάει μόλις άουτ. Η δεύτερη προειδοποίηση από πλευράς ΟΦΗ ήρθε στο 65΄, όμως ο Μανιδάκης δεν έπιασε όπως θα ήθελε το πλασέ με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στο 78΄ όμως ο Μανιδάκης δεν χαρίστηκε ξανά στον Εργοτέλη. Μετά από ωραία συνεργασία με τον Κοντογιάννη, ο επιθετικός του ΟΦΗ δεν αστόχησε, έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε τη νικη στην ομάδα του.

Ο ΟΦΗ πάντως χρειάστηκε και την συνδρομή του Γιαγκιόζη, ο οποίος με δύο σπουδαίες επεμβάσεις στις καθυστερήσεις κράτησε τη νίκη για τον ΟΦΗ.

Το live της αναμέτρησης

1΄ Σέντρα στο παιχνίδι

1΄ Σουτ Σακλαμάκη, έδιωξε σε κόρνερ ο Δασκαλάκης

  • Στο Βαρδινογιάννειο βρίσκεται και ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος παρακολουθεί την αναμέτρηση

30΄ Παιχνίδι κέντρου στο ΒΑΚ, με τους δύο τερματοφύλακες να μην έχει χρειαστεί να επέμβουν εκτός από την φάση του πρώτου λεπτού.

Hμίχρονο στο παιχνίδι.

46΄ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

47΄ Σουτ Μαραθιανού, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

65΄ Μετά από σέντρα του Σακλαμάκη, η μπάλα κατέληξε στον Μανιδάκη, ο οποίος έκανε το πλασέ, η μπάλα όμως πέρασε ψηλά αόυτ.

78΄Γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Κοντογιάννης βρήκε ωραία τον Μανιδάκη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ

90+ Μεγάλες επεμβάσεις από τον Γιαγκιόζη που κρατάει τη νίκη για τον ΟΦΗ

Τέλος αγώνα

ΟΦΗ: Γιαγκiόζης, Μπολάκης, Τουγλής, Ρουσσάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μανιδάκης, Κοντογιάννης, Μαραθιανός, Σακλαμακης, Χύζι

Αγωνίστηκαν και οι Mπάμπης και Καμπόσος

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Πολυχρονάκης, Σηφάκης, Παντελάκης, Βογιατζής, Γεοργαντόπουλος, Φουκαράκης, Μανουσάκης, Στογιάνοβιτς, Κούτρης

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook