Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές για τις ομάδες Κ20 και Κ17

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές νέων παικτών για τις ομάδες των τμημάτων υποδομής(Κ20 και Κ17) που θα συμμετέχουν στα πρωτάθλημα υποδομής της SUPER LEAGUE.

Στις δοκιμές συμμετείχαν 22 ποδοσφαιριστές, που πέρασαν από «το μικροσκόπιο», του τεχνικού Διευθυντή των τμημάτων υποδομής κ. Τιτομιχελάκη Λεωνίδα και προπονητή της ομάδος των Κ17, του προπονητή της ομάδας των Κ20 κ. Βολονάκη Δημήτρη και του υπεύθυνου σκάουτερ κ. Μαρινάκη Πέτρου.

Για την ομάδα των Κ17 επιλέχτηκαν οι: Ανδρουλάκης Ρόδος από τη συνεργαζόμενη ακαδημία του Απόλλων Ρεθύμνου, Σπαχής Άγγελος από τον Αετό Ανωγείων,  Δεληγιαννάκης Χαράλαμπος από τον Τριτωνιακό Πατρών (ομάδα Δ εθνικής),  Παχάκης Μύρος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αρχηγός της Μικτής Πειραιά, και  Γρίβας Δημήτρης από τη συνεργαζόμενη ομάδα της Νίκης Σητείας και  Μανωλακάκης Δημήτρης από την ακαδημία Ρεθύμνου του κ. Ανυφαντάκη.

Για την ομάδα των Κ20 επιλέχτηκαν οι: Βλαχάκης Γιώργος από τον ΕΓΟΗ, Φραγκιαδάκης Πέτρος από τη Νίκη Σητείας, Διαμαντόπολος Γρηγόρης από το Μεσολόγγι, και ο Τσιντάρης Βασίλης από το Γιούχτα. Η Π.Α.Ε Ο.Φ.Η ευχαριστεί θερμά όλες τις παραπάνω ομάδες για την  παραχώρηση των ανωτέρω ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή, η ομάδα των Κ20(στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους υπό δοκιμή παίκτες)  επικράτησε της ομάδος των Κ17 με σκορ 2-0. Τα γκόλ για την  ομάδα των Κ20 σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο στο 75’ και στο 87’, ο Σκουτέλης και ο Φραγκιαδάκης αντίστοιχα. Εξαιρετική παρουσία είχε η ομάδα των Κ17, που πέρσι αγωνιζόταν στα παιδικά πρωταθλήματα του νομού Ηρακλείου.

Την Τετάρτη 17-8-2011 η ομάδα των Κ20 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του Α.Ο.Α.Ν στο Β.Α.Κ στις 18.00, ενώ την ίδια μέρα και ώρα, η ομάδα των Κ17, θα αντιμετωπίσει στο Μοχό την τοπική ομάδα. Την Παρασκευή 19-8-2011 στις 16.30 στο Μαρτινέγκο οι Κ17 θα αντιμετωπίσουν τους Νέους του Εργοτέλη. Τέλος η ομάδα των Κ20, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ρούβα, το Σαββάτο 20-8-2011 στις 18.00, στο Β.Α.Κ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook