Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ερχόμενη Δεύτερα 22 Αυγούστου, ξεκινούν οι εγγραφές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο, στην περιοχή της Αμμουδάρας, και οι προπονήσεις ξεκινούν στις 29-8-2011, στο Καλτσέτο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά το απόγευμα με τη γραμματεία της ακαδημίας μας, στα τηλέφωνα 6973820496(σταθερή γραμμή) και 2810-317777.

Επίσης από φέτος τα τμήματα υποδομής του Ο.Φ.Η, συνεργάζονται και με την Επισκοπή Ηρακλείου, σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τον κ. Πιτσουλάκη Κώστα, υπεύθυνο της ακαδημίας, στο τηλέφωνο 6944109949.

“Η Π.Α.Ε Ο.Φ.Η ευχαριστεί θερμά τις ομάδες, της Τυλίσου, και της Παλλιανής-Βενεράτου για τις διευκολύνσεις που παρέχουν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, παραχωρώντας το γήπεδο τους.

Τέλος, ευχαριστεί τα σωματεία που παραχώρησαν τους  ποδοσφαιριστές τους ,που επιλέχτηκαν για τις ομάδες των Κ20 και Κ17 του συλλόγου μας και πιο συγκεκριμένα, τη συνεργαζόμενη ακαδημία του Απόλλων Ρεθύμνου, της Νίκης Σητείας, του Αετού Ανωγείων, την ακαδημία του Κώστα Ανυφαντάκη στο Ρέθυμνο, την ομάδα της Δαμάστας και τέλος την ομάδα του Ε.Γ.Ο.Η”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook