VIDEO / K20: Με… ψυχή 14 παικτών “άλωσε” την Τρίπολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον δρόμο της ΠΑΕ και με πολλές απουσίες, ο ΟΦΗ πήγε στην Τρίπολη με 14 ποδοσφαιριστές κερδίζοντας τον Αστέρα με 2-0! Δείτε το video με τα γκολ της νίκης του ΟΦΗ.

Mε τέρματα των Σακλαμάκη, Φραγκιαδάκη ο ΟΦΗ κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό με τον Σαράντο Σακλαμάκη με δημιουργό τον Φραγκιαδάκη που έκανε εξαιρετική προσπάθεια. Στο 84′ ο ΟΦΗ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον δημιουργό του πρώτου γκολ, Φραγιαδάκη, που έσπασε το οφσάιντ και από κοντά με πλασέ νίκησε τον Παπουρτζή.

Αστέρας Τρίπολης: Παπουρτζής, Γογωνάς, Παπαγγελής, Κυροιακόπουλος, Βαζούκης, Μαργαρίτη (50΄ Βελισσάρης) , Παπαπέτρου, Κονίδας, Γαρυφαλλόπουλος, Συρεγγέλας ( 52΄Τσόφλιος), Assen (69΄ Γκρόσιος).

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Λογοθέτης, Μεταξάκης, Χύσι, Ρουσσάκης, Μπάμπης, Τσομπανέλλης ( 70΄Νηστικάκης), Μανιάδης (80΄Καμπόσος) , Σακλαμάκης, Κοντογιάννης, Φραγκιαδάκης( 90΄ Πλευράκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook