Roland Garros: Έσταξε μέλι για Τσιτσιπά ο Τζόκοβιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και την μαχητικότητα του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς αμέσως μετά τη συγκλονιστική τους μάχη, το βράδυ της Παρασκευής, για το 2ο ημιτελικό του Roland Garros.

Ο Σέρβος προηγήθηκε με 2-0 σετ και είχε match point, σερβίροντας στο 5-4 του 3ου σετ, όμως ο Στέφανος ανέκαμψε και κατάφερε να στείλει το ματς στο καθοριστικό σετ, εκεί όπου μίλησε η εμπειρία και η αγωνιστική/σωματική ετοιμότητα του Νόλε.

“Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξα στο τέλος του 3ου και του 4ου σετ αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου και την πνευματική μου διαύγεια σε όλο το ματς.

Παρ’όλο που έχασα το 3ο και το 4ο σετ, ένιωθα ότι ήμουν ακόμη ο καλύτερος τενίστας στο γήπεδο. Είχα περισσότερο έλεγχο και ένιωσα άνετα παίζοντας.

“Του αξίζουν συγχαρητήρια για τη μάχη που έδωσε για να επιστρέψει στο ματς. Έπαιξε φανταστικό τένις, ειδικά στο 4ο σετ, σώζοντας τόσα πολλά break points. Είναι μαχητής. Είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο.

Είχε μεγάλο κίνητρο να γυρίσει το ματς και τα πήγε πολύ καλά. Στο τέλος, έμεινε από δυνάμεις. Τότε ήταν που εγώ εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου και έκλεισα το ματς με επιβλητικό τρόπο” είπε ο 33χρονος Σέρβος που πέτυχε την 4η νίκη του σε έξι αναμετρήσεις με τον Τσιτσιπά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook