“Τσέλσι και Ρεάλ είχαν κάνει κρούση για τον Μέσι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Τσέλσι έφτασε μία ανάσα από τον Λιονέλ Μέσι το 2014, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα κρούση στον Αργεντίνο σταρ είχε κάνει και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού ήταν η υπόθεση που εξελίχθηκε ανάμεσα στον Μέσι και την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος σταρ ήταν ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από το Κάμπ Νου, με την Μάντσεστερ Σίτι να παρακολουθεί τις εξελίξεις για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να παραμείνει στους Καταλανούς. Πάντως, φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντίνος βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση. Συγκεκριμένα, σε αρκετές αποκαλύψεις προχωράει το νέο βιβλίο του διάσημου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, “Grand Hotel Calciomercato”.

Το 2014 η Τσέλσι έφτασε μία ανάσα από την ενεργοποίηση της ρήτρας του Μέσι, η οποία έφτανε τότε τα 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήταν έτοιμη να καλύψει τις ετήσιες απολαβές του. Μάλιστα, ο Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε μιλήσει σε βιντεοκλήση με τον Αργεντίνο σταρ και τον έπεισε να φορέσει την φανέλα των μπλε.

Οι προσωπικοί όροι είχαν συμφωνηθεί, όμως, όταν στις διαπραγματεύσεις μπήκαν ο ατζέντης και πατέρας του Μέσι, Χορχέ, όπως και ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Ντέκο, έκαναν το deal να καταρρεύσει.

Η Τσέλσι δεν ήταν η μόνη που έκανε κρούση στον Μέσι. Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έτοιμη επίσης να καλύψει την ρήτρα των 250 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο Αργεντίνος σταρ απέρριψε αμέσως την προσέγγιση που έγινε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook