Ο Κλάτενμπεργκ αποκάλυψε ότι έχει βάλει μαλλιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αυτό πάντως που δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κάνει κατά τη διάρκεια της διαιτητικής καριέρας του, που τον βρήκε για 13 σερί χρόνια σε τοπ επίπεδο, το πήρε απόφαση το 2017 που κρέμασε τη σφυρίχτρα του.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ένα αρνητικό σχόλιο της συζύγου του, ώθησε τον νυν εκλεκτό της ΚΕΔ για τη θέση του αρχιδιαιτητή στην Super League Interwetten να προχωρήσει σε εμφύτευση μαλλιών το 2017, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να παραδέχεται σε συνέντευξή του σε αγγλικό μέσο πως τον Μάιο του 2020 χρειάστηκε να περάσει για δεύτερη φορά την πόρτα του ιατρείου για τον ίδιο λόγο.

“Έπρεπε να πάω στην Ιρλανδία για τη μεταμόσχευση μαλλιών. Έπρεπε να πάω δύο φορές επειδή η κατάσταση ήταν άσχημη. Η σύντροφός μου, μου έλεγε πως φαινόμουν γέρος, οπότε σκέφτηκα να κάνω εμφύτευση μαλλιών για να δείχνω ωραίος”, τόνισε ο Κλάτενμπεργκ, για να προσθέσει με νόημα:

“Είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου αλλά τώρα δεν διαιτητεύω αγώνες και ίσως από εδώ και πέρα να μην επεμβαίνω και να αφήσω τα μαλλιά μου να πέσουν αν είναι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook