Λούπου: «Ήθελα να δηλητηριαστώ.»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος, που έπαιξε και στον ΟΦΗ, διηγήθηκε πως παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν φυλακίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Ντανούτ Λούπου δεν ξεχνά με τίποτα όσα πέρασε στην Ελλάδα. Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ακόμα και τώρα θεωρεί πως η καριέρα του θα ήταν πολύ διαφορετική, εάν δεν είχε αναγκαστεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Λούπου διηγήθηκε στην ιστοσελίδα wowbiz.ro ότι ο πρόεδρος της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Βασίλιε Ιανούλ, απέρριψε την πρόταση της ιταλικής Πίζα και τον έστειλε στη χώρα μας, επειδή «πήρε μία βαλίτσα με δολάρια».

«Εγώ ήμουν ο άνθρωπος που παραπλάνησαν και οι άλλοι έκαναν τη δουλειά τους. Εάν ο Βασίλιε Ιανούλ με άφηνε να πάω στην Πίζα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» θυμάται ο Λούπου.

Ο Λούπου ισχυρίστηκε στη συνέντευξη ότι αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό άφησε θετικές εντυπώσεις στον κόσμο, αλλά δεν έπεισε τον ιδιοκτήτη Γιώργο Βαρδινογιάννη. Οι δυο τους τσακώθηκαν και ο Λούπου επιχείρησε να ταξιδέψει στην Ιταλία.

Όμως, δεν τα κατάφερε, ενώ ούτε η Ντιναμό δέχτηκε την επιστροφή του. Οπότε υποχρεώθηκε να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου «ήμουν ο αρχηγός της ρουμανικής. Εγώ και ο Μαραντόνα ήμασταν οι κακοί» σχολίασε ο Λούπου.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, λίγες μέρες αργότερα ο Λούπου συνελήφθηκε με την κατηγορία της κλοπής και προφυλακίστηκε για 2,5 μήνες. Τότε ο Ρουμάνος έπεσε σε κατάθλιψη και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Κατάπια μία χούφτα χάπια, ήθελα να δηλητηριαστώ. Νοσηλευόμουν για μία εβδομάδα» περιέγραψε ο Λούπου. Πως έληξε η περιπέτεια του; Υπέγραψε ένα έγγραφο με βάση το οποίο ο Παναθηναϊκός δεν του οφείλει τίποτα και του επιτράπηκε να γυρίσει στη Ρουμανία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook