Σουγιάδες, κατσαβίδια, τσεκούρι και τιρμπουσόν είχαν οι χούλιγκαν στο Μαρούσι: Οι 27 ήταν ανήλικοι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Xειροπέδες σε χούλιγκαν πέρασαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης κοντά στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Στην σύλληψη 57 ατόμων μεταξύ των οποίων και 27 ανήλικων για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια μεταξύ που συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (24/11) σε σταθμούς του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Χθες (24-11-2021) το απόγευμα, πολυπληθής ομάδα ατόμων επιβιβάσθηκε στον συρμό του ΗΣΑΠ στον σταθμό «Πετράλωνα», με κατεύθυνση την Κηφισιά.

Στον σταθμό «Βικτώρια» εξήλθαν κάποιοι εκ των ανωτέρω και από κοινού με άλλα άτομα που ανέμεναν στον σταθμό, επιτέθηκαν σε ημεδαπό, τον οποίο τραυμάτισαν ελαφρά, ενώ παράλληλα αφαίρεσαν πυροσβεστήρες από τον εκεί σταθμό.

Στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν εκ νέου στον ίδιο συρμό, με κατεύθυνση την Κηφισιά. Στον σταθμό «Νερατζιώτισσα» αποβιβάσθηκαν άπαντες και κατευθύνθηκαν πεζή προς το Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα βόλεϊ γυναικών που διεξάγονταν εκεί.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που έσπευσαν στο σημείο, τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook