Σαρρής

Μανώλης Σαρρής / 14/09 10:17

Το ανησυχητικό είναι ο ΟΦΗ του 60′ – 90′

Οι ανορθογραφίες της πρεμιέρας, οι ελλείψεις μεσοεπιθετικά και το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Απόλλωνα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 02/09 10:57

O OΦΗ και οι “κουμπάροι” από την Κύπρο

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι πολύ περισσότερες από ότι θα περιμέναμε για ένα ευρωπαϊκό ματς του ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 28/08 12:46

Ένας καλός ΟΦΗ και μάλιστα χωρίς Μεγιάδο, Νέιρα

Η εικόνα του ΟΦΗ, για τα δεδομένα της εποχής, κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν κακή, ούτε μέτρια. Και μάλιστα χωρίς δύο από τους κορυφαίους παίκτες του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 21/08 00:22

Ο ΟΦΗ, το πλάνο του και άρτζι μπούρτζι και λουλάς

Στην Ελλάδα δύο πράγματα είναι εύκολα: Να πουλάς παπά και να λες ότι έχεις ένα πλάνο. Το δύσκολο είναι να μην μένεις στα λόγια αλλά σε φάση υλοποίησης και ο ΟΦΗ το κάνει αυτό. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 26/07 18:25

Πάνε να κάνουν το πρωτάθλημα θίασο του Σεφερλή

Πάνω που είδαμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες, ξαφνικά βλέπω τάσεις για να πάμε στις 18. Άρα, νέα κανονάκια αφού χωρίς τα λεφτά της Nova θα αρχίσουν να χρωστούν (πάλι) δεξιά και αριστερά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 20/07 02:04

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΟΦΗ

Η χρονιά κρίθηκε πετυχημένη έτσι και αλλιώς με ένα μόνιμο “what if” εάν τα play offs γίνονταν τον περασμένο Μάρτη. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 13/07 10:11

To τέλος ενός κύκλου, εκκίνηση για τον επόμενο

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στο γήπεδο για τον ΟΦΗ και το Σάββατο κόντρα στον Άρη ήρθε η καλύτερη ευκαιρία για να κλείσει ο κύκλος της πρώτης ομάδας της νέας εποχής. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 09/07 01:18

Τα play offs έχουν μόνο κέρδη για τον ΟΦΗ

Είδαμε νέα παιδιά, είδαμε καλή μπάλα, έστω στο δεύτερο ημίχρονο, βλέπει συνεχώς και ο ΟΦΗ τι πρέπει να διορθώσει. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 07/07 11:23

Το 5-4-1 δείχνει τον δρόμο για το 3-4-3 του ΟΦΗ του 2021

Ο ΟΦΗ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη σε αγωνιστικό επίπεδο και μπορεί η αλλαγή σχηματισμού να προκάλεσε έκπληξη αλλά σε όσους είναι εντός ομάδας, δείχνει τον δρόμο της ομάδας για τη νέα χρονιά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 05/07 02:03

Μήπως να σας ζητήσουμε και συγνώμη;

Βλέπω μια νοοτροπία από ορισμένους αρθρογράφους του ΠΑΟΚ του στυλ “οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτύρονταν παραπάνω από όσο έπρεπε”. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.