Επίθεση στην Ηλιούπολη από τους φιλάθλους του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία παίρνουν θέση για την χθεσινή ανακοίνωση της Ηλιούπολης ενώ στέλνουν και το δικό τους μήνυμα εν όψει των επόμενων κινήσεων.

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, «Snakes 4», «Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος» παίρνουν θέση για την χθεσινή ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας κάνοντας σκληρή επίθεση στην Ηλιούπολη.

Παράλληλα, απευθύνονται στην διοίκηση του ΟΦΗ ζητώντας να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των λογιστών που έκαναν τον έλεγχο στα βιβλία της πριν από είκοσι ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ

Στην Ελλάδα του ποδοσφαίρου, της φυσούνας, των φουσκωτών στην ποδοσφαιρική Ελλάδα των πλαστών δελτίων, στην Ελλάδα των ύποπτων για στήσιμο παιχνιδιών αλλά άνευ αποδείξεων, σε αυτό το ποδοσφαιρικό θαύμα υποκλινόμαστε.Ψεύτες, άνθρωποι της νύχτας, και του παρασκηνίου και στη μέση οι οπαδοί. Όχι εισιτήρια λοιπόν για Ηλιούπολη, σε ένα γήπεδο από το οποίο συνειδητά απέχουν οι οπαδοί της, λόγω του ισχυρού και μη εξαιρετέου προέδρου της. Ντροπή. Για ακόμα μια φορά βάζετε τους οπαδούς στο περιθώριο. Υποχείρια της ματαιοδοξίας σας και της μαγκιάς που πουλάτε πάντα παρέα με τα γυμνασμένα αγόρια σας. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας προς όλους εκείνους τους οπαδούς που παλεύουν για να διώξουν όλους εκείνους που πληγώνουν την περηφάνια τους.

Ραντεβού και πάλι εκεί που πρέπει .Άλλωστε η τιμωρία είναι γνωστή. ΥΓ. Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μετά τον σπουδαίο επενδυτή να μας πει και να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των λογιστών που ξεσκόνισαν τα βιβλία της ομάδας μας. Φτάνει πια. Έχουμε φτάσει στο Αμήν…
Και αν νομίσετε όλοι σας ότι όλα αυτά θα περάσουν έτσι απλά, γελιέστε ..

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ