Πήρε τα… κλειδιά και πιάνει δουλειά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με την στήριξη όλων ο Νιόπλιας, που θα κάνει την πρώτη προπόνηση την προσεχή Πέμπτη ενώ την Τετάρτη ο ΟΦΗ παίζει στην Γέργερη με τον Ρούβα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας κρατάει πλέον τα κλειδιά του ΟΦΗ και από την Πέμπτη πιάνει και επίσημα το τιμόνι του με στόχο η ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση και να προλάβει το… τρένο της ανόδου.

Τα λόγια της Διοικούσας του ΟΦΗ τα λένε όλα:

«Πάρε το κουμάντο στην ομάδα και είσαι αφεντικό στον τομέα σου. Εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

Tώρα η Κρητική ομάδα έχει μπροστά της το παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΗ με το Ρούβα την προσεχή Τετάρτη στη Γέργερη, που θα συνεχιστεί από το 10΄με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους, ματς που στον πάγκο θα καθίσει ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος απο την Πέμπτη επιστρέφει στο πόστo του τεχνικού διευθυντή.

Στα μεταγραφικά αναμένονται εξελίξεις ίσως και εντός της ημέρας, όπου θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Καλέ, ενώ στην Λάρισα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δαμιανάκης που θα υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Καλέ, όσο και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Μπουρσέλης και ο Φουκαράκης, όπως και ο Γουόρντεν που έχει αποκτηθεί νωρίτερα, μετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook