«Πολυεργαλείο στην επίθεση ο Σίσιτς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μάκης Ιωαννίδης αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας iraklis1908 γράφει στο Gentikoule για τον Μίρνες Σίσιτς σκιαγραφώντας το προφίλ του Σλοβένου μεσοεπιθετικού και τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ.

Ένα πολυεργαλείο στην επίθεση είναι ο Μίρνες Σίσιτς , καθώς μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της επίθεσης(συνήθως αριστερά) αλλά και ακόμα ως σέντερ φορ αν χρειαστεί. Παθιασμένος και αυτό ίσως του κοστίζει γιατί θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Πολύ καλή τεχνική και σκοράρει με το κεφάλι. Ειδικότερα στα ντέρμπι ο Σίσιτς βγάζει ένα δυναμικό πρόσωπο και θέλει να φεύγει νικητής. Σημαντικό ρόλο παίζει η σύνθεση της επίθεσης με την ομάδα που αγωνίζεται.

Δεν είναι ο παίκτης που θα περιμένει κανείς να πάρει την ομάδα στις πλάτες του , αλλά ο παίκτης που μπορεί να «καθαρίσει» αθόρυβα αγώνες. Από την στιγμή που είναι σε καλή φυσική κατάσταση θα είναι έτοιμος να μπει στα βαθιά, αν και έχει να αγωνιστεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στα μέσα του Γενάρη . Τότε η διοίκηση τον είχε αφήσει στο περιθώριο και ο παίκτης έκανε ατομικές προπονήσεις. Για αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει η φόρμα που θα πρέπει να αποκτήσει μέσα από αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αν το καταφέρει τότε ο ΟΦΗ θα έχει βρει ένα επιθετικό που θα μπορέσει να πετύχει τουλάχιστον 6-7 τέρματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook