Aναστασιάδης: “Ο ΟΦΗ εντός έδρας έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας υποστήριξε ότι το παιχνίδι με τον Άρη δεν είναι κρίσιμο αφού ακόμη υπάρχει δρόμος αλλά το τρίποντο θα δώσει ψυχολογία στον νικητή.

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει ακόμη δρόμο εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας υποστήριξε ότι η ομάδα του αδικήθηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης αφού ήταν καλύτερη και πλήρωσε ένα κακό της δεκάλεπτο.

Επιπλέον, τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Άρη δεν είναι κρίσιμο αφού ακόμη υπάρχει δρόμος αλλά το τρίποντο θα δώσει ψυχολογία στον νικητή.

Τέλος, μίλησε για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τρεις κύριες παθογένειες: τους κακούς αγωνιστικούς χώρους, την μειωμένη προβολή και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο που μπήκε δυνατά ο Απόλλωνας. Το μοναδικό χρονικό σημείο που πιεστήκαμε και είχαμε και μια στιγμή αδράνειας και δεχθήκαμε το γκολ. Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη: «Είναι ένα παιχνίδι με το φαβορί. Το μεγάλο όνομα της κατηγορίας. Είναι η ομάδα με το πιο ποιοτικό ρόστερ της κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

Για το εάν η Λαμία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο σε διάρκεια και ο ΟΦΗ εντός έδρας και ο Άρης έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς απλά έχουμε σταθερή και καλή απόδοση».

Για το εάν είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τον Άρη: «Πολύ κρίσιμη δεν είναι. Είναι παιχνίδια που παίζεις με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και έχει τον επαναληπτικό στην έδρα τους που πρέπει να μπεις και να διεκδικήσεις κάτι. Έχουν διπλή σημασία. Δεν είναι τόσο κρίσιμο που να πούμε χανόμαστε γιατί έχει δρόμο ακόμη και θα συνεχίσουμε όλοι να χάνουμε και να κερδίζουμε. Είναι ένα ντέρμπι ψυχολογίας».

Για το ποιοι θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια: «Δεν μένει έξω ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα θα μπουν στη μάχη και ο Αγροτικός που είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα. Θα είμαστε πέντε ομάδες για δύο θέσεις. Όποια ομάδα έχει σταθερά αποτελέσματα και είναι στην κορυφή θα το πετύχει».

Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής: «Η Β’ εθνική είναι καλή και λίγο αδικημένη κατηγορία. Το πρόβλημα είναι οι συνθήκες εργασίας που δεν δίνουν το κίνητρο στον ποδοσφαιριστή και δεν έχει ούτε την κατάλληλη προβολή παρότι παίζουν πολλοί Έλληνες που μπορούν να κάνουν πράγματα. Είμαι της άποψης ότι όταν βιώνουμε κρίση και έχουμε αυτά τα προβλήματα είναι καλύτερα να επενδύουμε στους Έλληνες και να τους δώσουμε την δυνατότητα να δουλέψουν και να έχουν την υπομονή και οι παράγοντες και ο κόσμος. Τότε πιστεύω ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα. Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα. Μια άλλη παθογένεια της Β εθνικής. Αλλά δεν κοιτούν το ποδόσφαιρο από τη βάση του αλλά μόνο τη βιτρίνα της Α Εθνικής που έχει τα περισσότερα τηλεοπτικά και κόσμο. Οι ομάδες της Β’ Εθνικής βιώνουν προβλήματα γιατί δεν έχουν έναν χρηματοδότη και κόσμο που να βοηθά το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές».

Πηγή: mikriliga.com

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook