“Οι παίκτες του ΟΦΗ συμπάσχουν με την ομάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ζητήσαμε από τον Γιώργο Κορτσιδάκη να γράψει στο gentikoule.gr για την συγκλονιστική παρουσία των παικτών του ΟΦΗ που παρά τα προβλήματα είναι “πρώτοι μάγκες” και ο Γιώργος γράφει…

Πέρασε από την Ηλιούπολη ο ΟΦΗ. Πέρασε ένα μεγάλο εμπόδιο για την άνοδο. Είτε αυτή είναι απευθείας, είτε μέσω των πλέι-oφ. Είναι από τις φορές που, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η «μαγκιά» του προπονητή και των παικτών αναδεικνύεται περισσότερο από το κάθε τι. Γιατί ενώ έχει προηγηθεί μια εβδομάδα με χίλια μύρια προβλήματα, με εξελίξεις στο οικονομικό που δεν ήταν καθόλου ευχάριστες για αυτούς, εκείνοι έκαναν πράξη αυτό που υποσχέθηκαν ενώπιον της διοίκησης: το καθήκον τους.

Ο ΟΦΗ κέρδισε το παιχνίδι και συνεχίζει ζωντανός στο στόχο. Η «διακοπή» του πρωταθλήματος, δεν τον βρίσκει με περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχει.

Η ομάδα κέρδισε σε μια δύσκολη έδρα και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι τα προβλήματα και τα εμπόδια που βρίσκει στο δρόμο της δεν την γονατίζουν. Της δίνουν δύναμη και ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στην προσπάθειά της.

Περνάει στο «ντούκου» και είναι άδικο. Οι απλήρωτοι παίκτες του ΟΦΗ όχι μόνο δε «φωνάζουν» το πρόβλημά τους, αλλά η υπομονή τους έχει ξεπεράσει την πραγματική έννοια της …υπομονής.

Σε άλλες ομάδες πιθανόν  οι παίκτες να είχαν οδηγηθεί σε κάποια απόφαση «απεργίας» ή ένα άλλο μέτρο «πίεσης» προς τη διοίκηση για να πληρωθούν, παραμονές των Αγίων ημερών του Πάσχα που πλησιάζουν. Στον ΟΦΗ οι παίκτες «συμπάσχουν», τραβούν και εκείνοι όπως και η ομάδα το δικός τους «Γολγοθά» περιμένοντας την «Ανάσταση».

Κοντά στους παίκτες και ο Αναστόπουλος. Δεν έχει αναζητήσει ποτέ «άλλοθι» στα οικονομικά προβλήματα για την εικόνα της ομάδας του. Για τις δυσκολίες που και ο ίδιος βιώνει κάθε εβδομάδα στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντίθετα, με τον τρόπο του και τη «θετική του ενέργεια» προσπαθεί και αυτός να κρατήσει ψηλά το αγωνιστικό πνεύμα. Και τα έχει καταφέρει.

Για αυτά τα παιδιά του ΟΦΗ που έχουν επιδείξει υψηλό πνεύμα θέλησης και πίστης στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ, χρειάζονται «θυσίες» από την πλευρά της διοίκησης. Και «επιτάχυνση» των προσπαθειών  για να βρει τις λύσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται , για να «επιβραβεύσει» αυτούς τους παίκτες που δεν «αυτομόλησαν» στην κρίσιμη ώρα, αλλά έμειναν μέχρι το τέλος όρθιοι στην μάχη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook