Μπουγαΐδης: “Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με το ευρύ 4-1 επικράτησε ο Κισσαμικός στα Περιβόλια της Καλλονής κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Ο ποδοσφαιριστής της Xανιώτικης ομάδας, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι, όπως είπε κι ο προπονητής μας, δίχως αύριο. Είχαμε την πίεση και θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις πόντους.

Από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας δείξαμε πραγματικά ότι είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα, εξακολουθήσαμε να την έχουμε και δείξαμε και σήμερα πολλά θετικά στοιχεία και στη δημιουργία και στη διάθεση αμυντικά.

Μπορέσαμε και είχαμε ένα ευρύ σκορ παρόλο που στο 2-0 δεχτήκαμε ένα γκολ και ίσως το άγχος να αυξήθηκε πάλι γιατί θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις πόντους, παρ’ όλα αυτά είχαμε το καθαρό μυαλό και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες και να πετύχουμε ένα σκορ, να πετύχουμε όμορφα γκολ και να προσφέρουμε και μία ωραία εικόνα.

Καλές γιορτές σε όλα τα παιδιά, είτε πάνε στις οικογένειές τους, είτε μείνουν εδώ και να επιστρέψουμε με χαμόγελα, υγεία πάνω απ’ όλα και διάθεση για να συνεχίσουμε το έργο μας και να φύγουμε από αυτή τη θέση, η οποία θεωρώ πως δεν μας αξίζει και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα στους ανθρώπους που μας στηρίζουν».

Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.