Σε MVP του Α.Ο. Χανιά εξελίσσεται ο Αποστολόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Χάρη στο γκολ που πέτυχε στην Μυτιλήνη και με το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, φτάνει τα 6 συνολικά στο πρωτάθλημα, πιστοποιώντας την πολύ καλή σεζόν που έχει πραγματοποιήσει φέτος.

Η νίκη για τον ΑΟΧ μέσα στη Μυτιλήνη είναι η 11η σε σύνολο και παράλληλα η 5η εκτός έδρας. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά τον βοήθησε προκειμένου και μαθηματικά να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Τελευταία νίκη μακριά από την έδρα τους για τα Χανιά ήταν πριν από ακριβώς δύο μήνες, στις 19 Μαρτίου, όταν είχαν επικρατήσει (1-2) στο Μενίδι του Αχαρναϊκού. Από τότε ακολούθησε ένα σερί ηττών και η μοναδική επιτυχία ήταν μονάχα επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, εφόσον εξαιρεθεί βέβαια το 3-0 άνευ αγώνος επί του Πανθρακικού.

Παράλληλα, ο Κώστας Αποστολόπουλος χάρη στο γκολ που πέτυχε και με το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, φτάνει τα 6 συνολικά στο πρωτάθλημα, πιστοποιώντας την πολύ καλή σεζόν που έχει πραγματοποιήσει φέτος. Ειδικότερα μετά την έλευση στην ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, ο Αποστολόπουλος έδειξε τις δυνατότητές του, έχοντας εκτός των άλλων φέτος και 8 ασίστ.

Πηγή: athlitiko.gr

Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook