Κουράκης: «Ας αναλάβει η διοίκηση τις υποχρεώσεις της»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Κουράκης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς» τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ και υπογραμμίζει ότι η υπόθεση Βατσινά αφορά μόνο τη νυν διοίκηση του συλλόγου.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου αναφερόμενος στο θέμα Βατσινά που έχει προκύψει και το οποίο απειλεί τον ΟΦΗ σε πολύ μεγάλο βαθμό δήλωσε ότι «από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια. Εγώ ενήργησα μετά από απαίτηση του κόσμου για να γλυτώσει ο ΟΦΗ από δυσάρεστες συνέπειες. Υπογράψαμε τότε το συμφωνητικό ότι ο Βατσινάς δάνεισε τον ΟΦΗ αλλά πλέον εγώ δεν είμαι διοίκηση. Ας αναλάβει η διοίκηση τις υποχρεώσεις της. Σε ότι αφορά εμένα πλήρωσα και με το παραπάνω. Έχασα χρήματα όσο ήμουν στην ομάδα. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει την Παγκρήτια Τράπεζα για να δει τι δάνεια πήρα και τι πλήρωσα για τον ΟΦΗ, χρήματα που δεν θα πάρω πίσω. Έδωσα και την ψυχή μου για αυτήν την ομάδα, τέρμα πια. Η προηγούμενη διοίκηση έχει απαλλαγεί. Ας φροντίσει η τωρινή να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της».

Παράλληλα τονίζει ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ υπογραμμίζοντας ότι «αυτό το ανέκδοτο με την σχέση ΟΦΗ – Κουράκη πρέπει να σταματήσει. Δεν έχω πλέον καμία σχέση με την ομάδα. Γιατί πρέπει να αφορά εμένα αυτό που συμβαίνει τώρα στην ομάδα; Εγώ ότι είχα να δώσω το έδωσα και με το παραπάνω».

Τέλος, ο Γιάννης Κουράκης απαντώντας στο ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Φανούρη Βατσινά είπε ότι «έχω όνομα και διεύθυνση στο Ηράκλειο. Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να με βρει, γνωρίζει που θα με βρει. Εγώ δεν κρύβομαι από κανέναν και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook