Με «συνταγή Ολυμπιακού» πάει στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με «συνταγή Ολυμπιακού» θα πάει στην Ξάνθη ο ΟΦΗ με το Νίκο Αναστόπουλο να “καταστρώνει” τα σχέδια του εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Στην προπόνηση της Πέμπτης έδειξε τα πλάνα του για τον αγώνα με την ακριτική ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα… ακολουθήσει συνταγή Ολυμπιακού παρατάσσοντας τον ΟΦΗ όπως στο συγκεκριμένο φιλικό. Δηλαδή με μια πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή και 4-1-4-1, μια διάταξη που χρησιμοποίησε και στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης, αναμένεται να επιστρέψει ο Πίτσος στο αρχικό σχήμα αφού θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα μετατοπιστεί ο Γαλανόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου.

Μπροστά από την τετράδα στην άμυνα θα παίξει ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο άμυνας – μεσαίας γραμμής την οποία θα αποτελούν οι Βερόν – Τζόρντι Λόπεζ που θα παίξουν στον άξονα και στα άκρα οι Παπουλής – Σουμπίνιο με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να αγωνίζεται στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook