Από… “ακτινογραφία” ο Σάσι: “Παίζει για την ομάδα, κάνει μαγικές ενέργειες”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κύπριος δημοσιογράφος του Goal News Κύπρου και του τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ Πάνος Λάρκος μιλάει στο Gentikoule για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Το όνομα του Ισμαήλ Σάσι έσκασε ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής με την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον ΟΦΗ και το Gentikoule επικοινώνησε με τον Κύπριο συνάδελφο Πάνο Λάρκο που γνωρίζει τον Τυνήσιο από το πέρασμα του από την Κύπρο. Αρχικά τονίζει ότι “είναι ένας παίκτης – τρεχαντήρι. Μπορεί να παίξει στα “φτερά” της επίθεσης αλλά και στην κορυφή όπου αγωνιζόταν όταν υπήρχαν απουσίες. Δεν είναι ο μεγάλος γκολτζής αλλά παίζει για την ομάδα. Είναι ομαδικός ποδοσφαιριστής και στο ρεπερτόριο του έχει μαγικές ενέργειες”. 

Στην συνέχεια προχωράει η ανάλυση ακόμα περισσότερο: “Ο Σάσι έχει συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Όταν ήταν στην ΑΕ Ζακκακίου και έπαιξε κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, σκόραρε στο 94′ πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης κάνοντας χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΛ. Όταν πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ, υπήρξαν αντιδράσεις όμως απολογήθηκε, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και όλα έστρωσαν”.

Στην συνέχεια, αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γιατί έφυγε από την ΑΕ Λεμεσού με τον Πάνο Λάρκο να λέει ότι “ο Σάσι είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια ακόμα. Όμως από ότι φαίνεται, ζήτησε να γίνουν στο συμβόλαιο του κάποιες διαφοροποιήσεις με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να μην το αποδεχτεί και έτσι να χωρίσουν οι δρόμοι τους”.

Όσον αφορά το αν είναι παίκτης που δένεται με τον κόσμο της ομάδας και το κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί στον ΟΦΗ, απάντησε υπογραμμίζοντας ότι “προσαρμόζεται εύκολα και πιστεύω πως δεν θα έχει θέμα προσαρμογής στον ΟΦΗ. Είναι παίκτης που παίζει για την κερκίδα και θα δεθεί με τον κόσμο του ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook