Ατρόμητος: Παρουσία Σπανού παρουσιάστηκε ο Αναστασίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Σπανός καλωσόρισε τον Γιάννη Αναστασίου και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο 47χρονος τεχνικός είχε όλο το πακέτο που έψαχνε ο Ατρόμητος.

Ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών τόνισε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει όλα όσα είχε θέσει η διοίκηση στην αναζήτηση για νέο προπονητή, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές, αποκαλύπτοντας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζει να ολοκληρωθεί ακόμα μία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καλημέρα, ευχαριστούμε που βρίσκεστε εδώ, στην παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Είναι γνωστό πως έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον κ. Αναστασίου. Δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις, τον γνωρίζετε και τον γνωρίζουμε από το επιτυχημένο του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, θέλουμε κάθε χρόνο να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα, στο Κύπελλο να προχωράμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρώτος στόχος είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, πρέπει οι κόποι όλης της χρονιάς να πιάνουν τόπο. Είχαμε οδυνηρό αποκλεισμό που μας πόνεσε, έφερε κάποια απογοήτευση στην ομάδα, αλλά πολύ γρήγορα το ξεπεράσαμε γιατί είμαστε μια οικογένεια και κάναμε μια πολύ καλή πορεία και πετύχαμε τους στόχους μας. Θέλω να καλώς ορίσω τον Γιάννη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, αποτελεί τιμή που είναι στην ομάδα μας. Όταν η υποψηφιότητά του έπεσε στο τραπέζι, γιατί στόχος ήταν προπονητής από την ξένη αγορά, είχε όλο το πακέτο που αναζητούσαμε και σήμερα είναι μαζί μας».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει την υπέρβαση: «Πρέπει να είμαστε πραγματιστές και όχι ονειροπώλοι. Ο Ατρόμητος παλεύει με σφεντόνες και άλλοι με μυδράλια. Ο Ατρόμητος θεωρώ ότι έχει πιάσει ταβάνι. Ο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει. Εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό στο δικό μας πρωτάθλημα και εμείς χτυπάμε παραδοσιακές δυνάμεις. Ο Ατρόμητος δεν είναι πετυχημένος μονο τα τελευταία δυο χρόνια. Πρωταγωνιστει πολλά χρόνια και βγαίνει Ευρώπη. Βλέπουμε και πόσα διαρκείας πουλάνε οι ανταγωνιστές μας και μας πιάνει θλίψη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τα μεταγραφικά: «Προσπαθούμε να αναπληρώσουμε το κενό των παικτών που έφυγαν. Έχουμε κάνει ήδη δύο μεταγραφές και μέχρι το τέλος τη εβδομάδας περιμένουμε ακόμα μια. Θέλουμε παίκτες που να ταιριάζουν στη φιλοσοφιία του προπονητή και να είναι στα οικονομικά δεδομένα μας».

Για το αν έχει απαντήσει στο ερώτημα σε ότι αφορά τη χαμηλή προσέλευση του κόσμου: «Είναι το μοναδικό ερώτημα που δεν έχω βρει απάντηση στα 15 χρόνια που είμαι εδω. Είμαστε υποχρεωμένοι για αυτούς που ερχονται να κάνουμε το καλύτερο. Και τους οργανωμένους που είναι πάντα δίπλα μας και για όσους έρχονται τόσο μέσα όσο και έξω από το Περιστέρι. Για όσους είναι γνησιοι Ατρομηταίοι. Η ηθική μου ικανοποίηση είναι ότι σε όποια πολη και αν πάω μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο».