Οι εισπρακτικές έχουν “τρελάνει” στα τηλεφωνήματα τους Ηρακλειώτες εν όψει κορονοϊού!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης λόγω του κορονοϊού, “σπάνε” τα τηλέφωνα Ηρακλειωτών από εισπρακτικές εταιρείες που ζητούν άμεση καταβολή χρημάτων για οφειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Politica.gr, το τελευταίο 24ωρο έχουν ενταθεί τα τηλεφωνήματα εισπρακτικών εταιρειών προς Ηρακλειώτες και ενώ ο κόσμος βαδίζει ανάμεσα στον πανικό και το άγχος για το μέλλον του εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, τα τηλέφωνα χτυπούν όχι μόνο στα κινητά τους τηλέφωνα αλλά και στα σταθερά των σπιτιών τους όπου πλέον ο κόσμος είναι μέσα λόγω της καραντίνας του κορονοϊού.

Μέσα σε ένα πρωτοφανές κλίμα για την σύγχρονη εποχή όπου εργαζόμενοι υποχρεώνονται να κάθονται στα σπίτια τους ενώ το 90% της αγοράς έχει κλείσει, οι εντολείς των εισπρακτικών εταιρειών προχωρούν σε αλεπάλληλα τηλεφωνήματα προς τους Ηρακλειώτες αγνοώντας τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Μάλιστα ενώ επικρατεί καραντίνα, είναι τέτοιο το θράσσος που όταν ο πολίτης – όπως κατήγγειλαν στο Politica.gr – τονίζει ότι είναι εντός της οικίας του ώστε να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό, η απάντηση των εισπρακτικών είναι “σας έχουμε άλλη λύση με μεταφορά χρημάτων μέσω των τραπεζικών λογαριασμών σας”.

Ειδικά τα τελευταία 24ωρα ο αριθμός των τηλεφωνημάτων έχει μεγαλώσει σε τέτοιο βαθμό που το φαινόμενο γίνεται ενοχλητικό αφού ο κόσμος μέσα στα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καλείται να βρει λύση σε ένα ακόμα.

Πηγή: Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook