Απλωμένα δίχτυα και εκτός Ευρώπης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δουλεύει συνεχώς το μεταγραφικό του πλάνο με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν ότι το τμήμα σκάουτινγκ εξετάζει και περιπτώσεις εκτός Ευρώπης.

Στον ΟΦΗ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και όπως έχουμε αναφέρει και πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει ότι στην ομάδα ψάχνονται για κάθε ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή, ανεξάρτητα από την θέση που αγωνίζεται. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι σε ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία – ανάλογη με τις κινήσεις που έγιναν και το προηγούμενο καλοκαίρι και οι οποίες προέρχονται από την Λατινική Αμερική δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό στοιχειο.

Άλλωστε είχαμε γράψει ξανά πως από όλα όσα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ουσιαστικά το μόνο που έχει άμεση σχέση με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ είναι εκείνο του Πραξιτέλη Βούρου. Από εκεί και πέρα, από όλα τα ονόματα που έχουν βγει προς τα έξω, κανένα δεν έχει απασχολήσει την ομάδα και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί ο σύλλογος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook