Μαθηματικά ελπίζει ο ΟΦΗ, ποδοσφαιρικά;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Νιόπλιας είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ως το πιο σημαντικό της χρονιάς για τον ΟΦΗ, αλλά η ομάδα του απέτυχε στον στόχο της που ήταν η κατάκτηση της νίκης. Του Νίκου Μαρκάκη.

Αν και η τύχη τού έκλεισε το μάτι, με το VAR να ακυρώνει γκολ του Ατρόμητου στο 43΄και να του δίνει πέναλτι που δεν είδε (;) ο Φωτιάς στο 65΄και να προηγείται στο σκορ άφησε το τρίποντο να του γλιστρήσει μέσα από τα χέρια και πλέον να χρειάζεται υπερβάσεις για την σωτηρία. Ο ΟΦΗ χωρίς να είναι καλός είχε την ευκαιρία να πάρει νίκη-μισή παραμονή, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια στις καθυστερήσεις.

Αντί το 1-0 να χαλυβδώσει τους παίκτες του Νιόπλια έφερε ένα ανεξήγητο φόβο, με συνέπεια να γυρίσουν χωρίς λόγο πίσω, σαν να προ(σ)καλούν τους αντιπάλους τους για την ισοφάριση. Κάτι που δεν κατάφεραν δυστυχώς να αποφύγουν για άλλη μια φορά φέτος στις καθυστερήσεις.

Ο λαός μας λέει “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”. Στον ΟΦΗ είναι η 3η φορά που χάνουν βαθμούς στις καθυστερήσεις και μάλιστα η 2η με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο, την ίδια σεζόν. Στην κανονική διάρκεια ο Γούτας και τώρα ο Χριστοδουλόπουλος σκόραραν στα… χασομέρια στερώντας συνολικά από τον ΟΦΗ 4 βαθμούς. Η άλλη ήταν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου ισοφαρίστηκε στο 94’.

“Διπλό” σε Λάρισα ή Λαμία
Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει το +3 από τον Παναιτωλικό και να μείνει πάνω από την Λάρισα ό,τι κι αν γίνει σήμερα στην Λαμία. Πλέον περιμένει ήττα της ΑΕΛ σήμερα για να μείνει πάνω από την ζώνη των μπαράζ αλλά με την διαφορά από την ομάδα του Αγρινίου να έχει μειωθεί στον πόντο.

Με τον ΟΦΗ να έχει δυο σερί ματς εκτός στην συνέχεια σε Λάρισα και Λαμία ψάχνει οπωσδήποτε μια νίκη για να πάει με αβαντάζ δυο αποτελεσμάτων στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που πιθανότατα θα κρίνει την κατηγορία. Ο ΟΦΗ ψάχνει δηλαδή 6 βαθμούς για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Νίκος Μαρκάκης | Εφημερίδα “Πατρίς”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook