Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Η ομάδα του Ηρακλείου «κόλλησε» στην ισοπαλία (0-0) και δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας μετά από τέσσερα ματς (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος – Χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, οι Φθιώτες πήραν τον πολύτιμο βαθμό σε ένα υποτoνικό παιχνίδι με μετρημένες καλές στιγμές.”.

To10.gr: “Στην Κρήτη ΟΦΗ και Λαμία πραγματοποίησαν ένα κακό παιχνίδι, το οποίο είχε πολλά λάθη και ελάχιστες καλές στιγμές με την ισοπαλία να μοιάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
“.

Sport24.gr: “Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές ο ΟΦΗ και η Λαμία έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες αφού αμφότερες ήθελαν το τρίποντο.ς”.

Gazzeta.gr: “Χαμένοι και οι δύο στο «Γεντί Κουλέ». ΟΦΗ και Λαμία δεν κατάφεραν να σκοράρουν, για την ακρίβεια δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν και κάποια σημαντική φάση, με το 0-0 να είναι ένα απολύτως δίκιο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους Κρητικούς στους 8 βαθμούς, όσους έχουν και οι Ιωνικός, Άρης και Αστέρας Τρίπολης, ενώ οι Λαμιώτες έπιασαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 5 και μεγάλωσαν την διαφορά τους από τον Ατρόμητο στους 3.

Sport-fm.gr: “Μετά από ένα γενικά κακό παιχνίδι που είχε ελάχιστες καλές στιγμές και αρκετά λάθη, ΟΦΗ και Λαμία έμειναν χωρίς σκορ στην Κρήτη, για την 7η αγωνιστική της Super League 1, κερδίζοντας από ένα βαθμό.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook