Ζίφκοβιτς: “Γι’ αυτό έμεινα στον ΠΑΟΚ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς αποφάσισε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Γι’ αυτή την απόφαση που πήρε, αλλά και για το στόχο που έχει με τους “ασπρόμαυρους”, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στο κανάλι της ομάδας, το PAOK TV, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (5/11).

Στην ερώτηση σχετικά με την επιλογή του να μείνει στον ΠΑΟΚ, απάντησε:

«Πριν την Μπενφίκα έπαιζα στην Παρτιζάν οπότε γνωρίζω την ιστορία του ΠΑΟΚ. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν με πήραν να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό που αγωνίζομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο. Νιώθω σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι σημαντικό. Ήξερα ότι οι οπαδοί της ομάδας είναι απίστευτοι. Όταν ήμουν στην Παρτιζάν έβλεπα παιχνίδια του ΠΑΟΚ».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε:

«Ήταν κάτι σαν… επιδόρπιο. Αγαπάω τον σύλλογο πολύ. Θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο. Είμαι σε καλή ηλικία, έχω να δώσω πολλά».

Και πρόσθεσε, τονίζοντας ότι εκτίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ:

«Με βοήθησαν και δε το ξεχνάω. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Δεν έπαιζα. Τώρα είμαι ξανά εδώ».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπενφίκα τόνισε:

«Ήταν μια φανταστική βραδιά. Ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά δεν πανηγύρισα, καθώς ήθελα να δείξω σεβασμό. Ήμουν εκεί 4 χρόνια».

Για τη σημαντική απόφαση να μείνει στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε:

«Είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενος στη ζωή σου. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο. Έχει να κάνει με τη ζωή».

Και στην ερώτηση για τη σχέση του με τον Λουτσέσκου είπε:

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του, να τους ζητήσεις ότι θέλεις και θα σε βοηθήσει. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να κατανοήσουμε τι θέλει από εμάς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook