ΑΕΚ: Παρέμεινε η ποινή ενός μήνα στον Μελισσανίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη και παρέμεινε η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Στην απόρριψη της προσφυγής της ΑΕΚ για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ και στους Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο για το παιχνίδι με τον Άρη, προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 23.500 ευρώ, ενώ ο διοικητικός της ηγέτης και το στέλεχος του συλλόγου είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για διάστημα ενός μήνα και πρόστιμο 10.000 ευρώ ο καθένας.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να δώσει το “παρών” στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση των 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) Δημητρίου Μελισσανίδη και 3) Ιωάννη Παπαδόπουλου κατά της υπ΄αριθμ. απόφασης 171/2021 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook