Προτάθηκε ο Σπόραρ στον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για επιθετικό και φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Αντράζ Σποράρ, που αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ.

Ο Παναθηναϊκός μετά και την αποχώρηση του Φεντερίκο Μακέντα κινείται στην αγορά για απόκτηση επιθετικού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ζητήσει στράικερ βέβαια πριν το «αντίο» του Ιταλού επιθετικού.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να προτάθηκε και να εξετάζεται από τους πράσινους τις τελευταίες μέρες είναι και ο Αντράζ Σπόραρ.

Ο Σλοβένος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ και πιθανότατα θα αποχωρήσει από τα λιοντάρια το φετινό καλοκαίρι, ενώ έχει και τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Τσέριν. Ο Σπόραρ είχε απασχολήσει έντονα το περασμένο καλοκαίρι και τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωση του.

Επίσης, πριν λίγες μέρες υπήρξε στο τραπέζι η προοπτική της μεταγραφής του στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο δεν οριστικοποιήθηκε το deal λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός τον έχει στη λίστα του, όμως δεν έχει κάνει κάποια κρούση προς το παρόν ή κάποια πρόταση στην Σπόρτινγκ για τον παίκτη.

Ο Σπόραρ ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Γενάρη του 2020, με τους Πορτογάλους να δίνουν 6.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να «δέσει» στην Σπόρτινγκ, με αποτέλεσμα τον Φλεβάρη του 2021 να δοθεί δανεικός στην Μπράγκα, με την οποία είχε 41 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Μίντλεσμπρο και την Τσάμπιονσιπ με την οποία είχε 37 ματς με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Σπόραρ ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Ίντερμπλοκ, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Ολίμπιγια, Βασιλεία, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σπόρτινγκ, Μπράγκα.

Ο Σλοβένος είναι φυσικά διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του όπου μετράει 30 εμφανίσεις και 4 τέρματα, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 307 συμμετοχές και 144 τέρματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook