Τώρα παίζει μπάλα ο Μπούσης…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ετοιμαζόμουν να πατήσω το send για να «φύγει» το κείμενο μου με αυτά που είχα γράψει για μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο athleticradio.gr.

Τα γεγονότα όμως με πρόλαβαν καθώς ακριβώς εκείνη την ώρα(00:58) ήρθε το μήνυμα στο κινητό για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΗ. Αναγκαστικά έκανα delete στο κομμάτι που ήμουν έτοιμος να στείλω αφήνοντας το για αργότερα, καθώς έπρεπε πρώτα να γίνει και το σχετικό ρεπορτάζ. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι «με τον ΟΦΗ δεν πρόκειται να πλήξεις ποτέ». Και στα άσχημα, στα πέτρινα χρόνια αλλά και στα καλά, στα υγιή οικονομικά όλο και κάτι θα συμβαίνει για να μας ταράζει και να μας κάνει να τρέχουμε τα…άγρια χαράματα.

Έπειτα σκέφτηκα ότι ο ΟΦΗ δεν ήταν ποτέ μια «κανονική» ομάδα. Και δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό, αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα. Ποια ομάδα για παράδειγμα θα άφηνε να περάσουν 10 αγωνιστικές με ισάριθμες ήττες μέχρι να αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάξει ο προπονητής όπως έγινε στην περίπτωση του Σίμου; Και για να έρθουμε και στα τωρινά ποια ομάδα θα επέλεγε, μετά από ένα ανεπιτυχές ξεκίνημα στο πρωτάθλημα να απομακρύνει τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιασμού και όχι τον προπονητή της;(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ήταν απαραίτητα και το σωστό). Οι εννιά στις δέκα αυτό θα έκαναν…

Διαβάστε την συνέχεια στο athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook