Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0.

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια έπειτα από φάουλ του Νταγκό στον Σιμάνσκι.

Μάλιστα αυτή μεταφέρθηκε και στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Λαγκαδίτη, από το τεχνικό τιμ του Αναστασίου και να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα από τον Διαμαντόπουλο, την ώρα που ο συνεργάτης του Αλμέιδα, Ομάρ Ζαρίφ δέχτηκε κίτρινη. Επίσης «κιτρινίστηκε» και ο προπονητής του Παναιτωλικού για διαμαρτυρία.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ, καθώς άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό, όταν ο Λιβάι Γκαρσία εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, βλέποντας την μπάλα να σκάει δύο φορές στο έδαφος και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Ανέστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο ο Τζαβέλλας αντικαταστάθηκε από τον Μουκουντί, καθώς ο Έλληνας διεθνής αμυντικός χτύπησε ένα τζάμι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να κοπεί στο χέρι και να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Τη θέση του πήρε ο Μουκουντί, ο οποίος μάλιστα στο ντεμπούτο του με την Ένωση, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 75΄με κεφαλιά.

Στο 83′ ο Γαλανόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο ματς, επιστρέφοντας έτσι στην αγωνιστική δράση, μετά από περίπου 1 χρόνο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (81΄Μάρτενσον), Ντουάρτε (61′ λ.τ Κολοβός), Ντίας, Σενγκέλια (74′ Φλόρες), Καρέλης (81′ Πέδρο), Νταγκό (61′ Μόρσεϊ)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (73′ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (46′ λ.τ Μουκουντί), Χατζισαφί (65′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (83′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον (65′ Αμραμπάτ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook