Ομάδα υπό διάλυση, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης. Το στραπάτσο στην Καισαριανή ήρθε για να βάλει της σφραγίδα της αποτυχίας νωρίς-νωρίς στην σεζόν για τον ΟΦΗ με τους στόχους που είχε θέσει από το ξεκίνημα να έχουν ήδη χαθεί.

Η εξάδα είναι πλέον άπιαστο όνειρο με την ομάδα να βρίσκεται στο -8 και στο κύπελλο αποχαιρέτησε με το καλημέρα γνωρίζοντας ένα ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Κηφισιά. Το παιχνίδι στην Καισαριανή αποτέλεσε την κορωνίδα σε μια σειρά από άθλιες εμφανίσεις από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει είναι να σωθεί η κατηγορία, διότι, είτε το θέλουμε είτε όχι ο ΟΦΗ μετά το κάζο του κυπέλλου μπαίνει σε μια περιδίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Είναι πλέον ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και παράλληλα να ληφθούν αποφάσεις με άμεσο στόχο την σωτηρία της ομάδας και από το καλοκαίρι και μετά τον επαναπροσδιορισμό του πλάνου και των στόχων. Σήμερα ο Μηνάς Λυσσάνδρου θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νιόπλια για να τελειώσει-εκτός απροόπτου- η συνεργασία των δυο πλευρών. Αν εγώ ήμουν Νίκος Νιόπλιας θα είχα ήδη υποβάλλει την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης για να διευκολύνω τις εξελίξεις. Ο «Κόκος» αποτελεί μέρος της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Η δεύτερη θητεία του στην ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε τελειώνει άδοξα αλλά αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Ερχόμενος πριν από 1,5 χρόνο κλήθηκε να πάρει στα χέρια του μια βραδυφλεγή βόμβα, με την ομάδα να είναι στα τάρταρα και κατάφερε να την «αναστήσει» και να την κρατήσει στην κατηγορία.

Διαβάστε την συνέχεια στο athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook