Ολυμπιακός: Παιχνίδι προς τιμήν του Κρητικόπουλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός καθώς θα διεξαχθεί αγώνα προς τιμήν του θρυλικού ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

«Για μένα το ποδόσφαιρο ήταν και είναι, ένα κομμάτι μου, που θα διαρκέσει μέχρι να φύγω από τη ζωή», είχε αναφέρει ο Μιχάλης Κρητικόπουλος και το 2002, έφυγε από τη ζωή όπως ακριβώς ήθελε. Μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού στην Άνδρο.

Ο Ολυμπιακός δεν τον έχει ξεχάσει και έτσι διοργάνωσε παιχνίδι στο γήπεδο που έχει πάρει το όνομά του στην Καισαριανή. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστούν οι Βετεράνοι των «ερυθρολεύκων» με τους αντίστοιχους του Εθνικού Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγώνα προς τιμήν του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου, ο οποίος έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατακτώντας πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ, θα δώσει τη Δευτέρα (24/10, 17.00) στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, απέναντι στους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα.

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής έφυγε από κοντά μας φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα των Βετεράνων του Θρύλου, το 2002 στην Άνδρο, γεμίζοντας θλίψη το πανελλήνιο. Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα και ο δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με τους Βετεράνους Ολυμπιακού και Εθνικού Αστέρα έχουν κινητοποιηθεί για το γεγονός.

Η αποστολή των Βετεράνων των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει στις 15.00 από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ομάδας, το οποίο πάντα προσφέρει για τις μετακινήσεις τους η ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook