Ούτε κύπελλο, ούτε Ευρώπη: Γήπεδο για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Νίκος Μαρκάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Το γήπεδο της «Αγιάς Σοφιάς» ήταν το όνειρο χρόνων για τους φίλους της ΑΕΚ. Γήπεδα σαν την «Αγιά Σοφιά» αποτελούν το όνειρο, ενίοτε και την… ονείρωξη χιλιάδων οπαδών ανεξαρτήτου οπαδικής απόχρωσης. Στο εξωτερικό τα γήπεδα αυτά αποτελούν τον κανόνα, στην Ελλάδα είναι η εξαίρεση που απλά τον επιβεβαιώνει.

Το Καραισκάκη, η Νέα Φιλαδέλεφεια και από κει και πέρα το χάος. Γήπεδα παλιά, γερασμένα σε πολλές περιπτώσεις και επικίνδυνα. Γήπεδα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες ανάλογες του αντιτίμου του εισιτηρίου και μοιάζουν παρωχημένα και επισφαλή όχι μόνο για τους φιλάθλους αλλά ακόμα και για τους ίδιους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Είναι επόμενο, λοιπόν, και απολύτως λογικό το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να το θαυμάζουν και στο βάθος να το ζηλεύουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ένας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Μπούσης ο οποίος ευρισκόμενος στην Αθήνα άδραξε της ευκαιρίας να το επισκεφτεί και να το δει από κοντά. Ακόμα και ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ για τον οποίο δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο να βλέπει στην Αμερική τέτοια γήπεδα, εντυπωσιάστηκε στην διάρκεια της ξενάγησης του από τον ομόλογο του της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, από την δομή του όλου έργου και το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ATHLETICRADIO.GR

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook